Tilla-Fa Házépítő Bt. - könnyűszerkezetes lakóházak, könnyűszerkezet, bútor, játszótér Hódmezővásárhely

könnyűszerkezetes lakóházak, könnyűszerkezet, bútor, játszótér, könnyűszerkezetes családi ház, amerikai típusú könnyűszerkezetek építése, könnyűszerkezetes épületek építése Mártélyon és Hódmezővásárhelyen  bútor, játszótér, könnyűszerkezetes épület, könnyűszerkezet, könnyűszerkezetes lakóházak, könnyűszerkezetes családi ház, bútor Hódmezővásárhely, játszótér Hódmezővásárhely, könnyűszerkezetes épület Hódmezővásárhely, könnyűszerkezet Hódmezővásárhely, könnyűszerkezetes lakóházak Hódmezővásárhely, könnyűszerkezetes családi ház Hódmezővásárhely, Amerikai típusú könnyűszerkezetes lakóházak építése, bútor Mártély, játszótér Mártély, könnyűszerkezetes épület Mártély, könnyűszerkezet Mártély, könnyűszerkezetes lakóházak Mártély, könnyűszerkezetes családi ház Mártély, Amerikai típusú könnyűszerkezetes lakóházak építése Mártély, Amerikai típusú könnyűszerkezetes lakóházak építése Hódmezővásárhely

Rólunk / termékeink - szolgáltatási köreink

Telephelyünk: Mártély, Liliom utca 21.

Lehetőséget biztosítunk arra, hogy tanácsainkkal segítsük mindazokat, akik fa pallóvázas házat szeretnének építeni, illetve terveztetni. Akár 4 hónap alatt felépítjük Önnek kulcsrakész lakóházát. A lakóházak energia takarékosak és megújuló energiával is kivitelezhetőek. A tervezést és a banki hátteret is tudjuk biztosítani. Az építkezés idejének csökkenésével jelentősen csökkennek a munkadíjak összegei. Vállaljuk konyhák, bútorok készítését és beépít is. Építtessen, terveztessen egyszerűen, környezet tudatosan, energia takarékosan, gyorsan, kedvező költséggel!

Cégünk lehetőséget biztosít arra, hogy tanácsainkkal segítse mindazokat, akik fa könnyűszerkezetes házat szeretnének építtetni illetve terveztetni.

Miért jó választás a könnyűszerkezetes épület?

 • Gyors kivitelezésű (4 hónap)
 • Energiatakarékos
 • Kedvező árú

A könnyűszerkezetes házak, nyaralók, épületek kivitelezési ideje lényegesen rövidebb, mint a hagyományos téglafalazatú épületeké. Akár 4 hónap alatt felépítjük Önnek kulcsrakész lakóházát. Az építkezés idejének csökkenésével, jelentősen csökken a munkadíjakra fordítandó összeg.

 • További megtakarítás érhető el azáltal, hogy az épületek falazata nem tartalmaz magas víztartalmú anyagokat – mint a habarcs – így téli beköltözéskor sem szükséges „kifűteni” a lakóépületet.
 • A jelenlegi magas energiaárak mellett fontosnak tartjuk, hogy a kivitelezett épületeink
 • fokozottan energiatakarékosak legyenek. A határoló szerkezetek (falak, födémek, padló) vastag hőszigetelő réteggel vannak ellátva, a külső nyílászárók pedig fokozott légzárású, hőszigetelt szerkezetek. Biztosítjuk az alacsony rezsiköltséget, az értékállóságot és a komfortos életközeget.
 • Az egészséges élettér megvalósítására is gondot fordítunk. A fa, mint természetes anyag az épületeink fő tartószerkezete.
 • Könnyűszerkezetes épületeink tervezésekor a megrendelő elgondolását maximálisan figyelembe tudjuk venni, illetve a honlapon található referencia alaprajzaink és épületeink segítséget nyújtanak a megrendelőnek.

Egyedi földszintes vagy tetőteres lakóházak építését vállaljuk a tervezéstől a kulcsátadásig. A házak gyorsan elkészülnek: 4-5 hónap alatt beköltözhet.

Szerkezet: Könnyített beton alap készül. A fenyőfa váz szerkezet külső oldalán OSB borítás, belső oldalán gipszkarton található, a kettő között a vázszerkezet kazettáiba Isover kőzetgyapot hőszigetelő van. A ház külső oldalán min. 5 cm páraáteresztő közetgyapot szigetelés és azon páraáteresztő nemesvakolat van. A belső oldalon a gipszkartonra tetszőleges burkolat kerülhet (festés, tapéta, lambéria). A tető és a födém fa gerenda szerkezetű, fedése történhet cseréppel vagy zsindellyel. Az ablakok Euro 2-es rendszerű Hungaroplán üvegezésűek, a belső ajtók készülhetnek fenyőfából teli vagy üveges vagy lemez borítással.

Villany: MBCU kábellel, a falak között, a lécezésen belül történik a vezetése.

Vízvezetés: a belső aljzatban. Fürdőszoba, WC, káddal, mosdóval, csaptelepekkel ellátva.

Fűtés: gáz kombi kazános fűtés, lapradiátorokkal vagy padlófűtéssel.

Szerelhető még infra fűtéssel és hagyományos cserépkályhával is. Kandalló is beszerelhető.

Kémény: kerámia béléscsöves Krea kémény rendszer.

Burkolás: egyedi igény szerint, kerámialap, padlószőnyeg, lamináltpadló illetve a falon csempe.

A kivitelezésre többféle variációt ajánlunk különböző költségigénnyel, szerkezetkésztől egészen a kulcsrakész és berendezett házig.

A szerkezetkész ház a falszerkezet, OSB borítás, gipszkartonozás és szigetelés, födém szerkezet szigetelve, a tetőszerkezet befedve. A külső nyílászárók és belső közfalak kialakítását és a villanyszerelést tartalmazza.

A kulcsrakész kivitelezés a ház teljes felszerelését jelenti. A készültségi foktól és igényektől függően az árak változóak.

A készültségi fokon kívül a vevő kérésére bárminemű összeállításban adunk ajánlatot és vállaljuk a kivitelezést.

A víz, villany, csatorna szerelés az árakban a ház vonaláig vonatkoznak.

Ezen kívül vállaljuk:

 • Lakások bútorokkal való berendezése, szoba illetve konyhabútorok készítése
 • Kerítéskészítés
 • Riasztó, füstérzékelő rendszer beszerelése
 • Cserépkályha és kandalló beépítés

Csatlakozott partnereinkkel biztosítani tudjuk a könnyűszerkezetes lakóházak tervezése, kivitelezése mellett az épületek energetikai tanúsítványának (zöld kártya) elkészítését.

Cégünk szolgáltatása továbbá a hőkamerás felvételek készítése, kiértékelése, amely hasznos információkat nyújt az épületről, láthatóvá válnak a hőszigetelési hiányosságok, kivitelezési hibák és hőhidak.

Térkép