NÁLUNK MINDEN INFORMÁCIÓT MEGTALÁL CSOK, CSOK EXTRA, HITEL IGÉNYLÉS

OSZD MEG TE IS!

ÜDVÖZÖLJÜK OLDALUNKON!


Nagyon örülünk az új CSOK-nak, amely idei évtől elindult. Szeretnénk önnek időt, pénzt, és bosszúságot megspórolni a csokprogramok.hu-n szereplő hasznos információkkal.

Oldalunkat folyamatosan töltünk fel friss információkkal az ingatlanok kivitelezésével foglalkozó szakemberekből, és az anyagbeszerzési forrásokból.

Az oldalunkon a keresőben megtalálja az ön számára legmegfelelőbb szakembert, aki az építkezéshez szükséges lesz. Az itt szereplő cégeknek, szakembereknek ellenőrzött szakmai múltjuk van. Olyan minőségi munkát adnak ki a kezükből, ami az építőiparban ma elengedhetetlen dolog. Az itt szereplő cégek, szakemberek részletes leírást adnak magukról, ami segítséget ad Önnek otthona megépítéséhez. A célunk az ország minden településén, minden megyéjében elismert szakemberek regisztrálása, mivel az óriási kereslet miatt nagyon nagy igény van a szakmunkákra.

Ne felejtsük el, Magyarországon a 2008-as válság óta alig volt magánerős építkezés, de  az idei évben megújult CSOK-nak köszönhetően, robbanásszerű változásra lehet számítani, ami máris érezhető a megnövekedett érdeklődők számából. Aki a CSOK-ra jogosult, az szeretne élni vele, csak nem tudja, hol kezdjen bele.

Ma egy építkezést lemenedzselni nem kis dolog. A honlapunk létrejötte abban ad támogatást, hogy megtalálja a megfelelő szakembereket, illetve helyeket az építkezés elkezdéséhez. Nálunk minden információt megtalál: tervező, statikus, műszaki ellenőr, építésvezető, felelős műszaki vezető, generál kivitelező, kőműves, tetőfedő, bádogod, vakolós, aljzatbetonos, burkoló, festő, asztalos, vízszerelő, gázszerelő, fűtésszerelő, villanyszerelő, lakberendező, kertész, építőanyag kereskedések, illetve egyéb más dolgok termékek hol vásárolhatók meg, ami az építkezéshez szükséges.

Mindezek mellett még befektetőknek, generálkivitelezőknek is hasznos lehet az oldal, hiszen találhatnak alvállalkozót, vagy új anyagbeszerzési forráshoz is juthatnak.

Sok sikert kívánunk az építkezéshez!