LAKÁSAJÁNLAT

OSZD MEG TE IS!

LAKÁSAJÁNLAT

ÚJ ÜTEM!
Sasad ResortOtthon a család
Otthonok Újbuda legzöldebb lakóparkjában, a Sasad Resort-ban. A 4-es metrótól 10 percre, a Rupphegyi természetvédelmi terület szomszédságában, a Budai-hegyekre panorámás telken, szellős épülettávolsággal. Saját 8000 m2-es élménypark: játszóterek, sportolási- és kikapcsolódási lehetőség.
 XI. kerület, Kőoltár utca 3., XI. kerület, Felső határút 2/b

 
 
ÚJ!
Marina LifeNagyvárosi élet, vízparti hangulat
A Marina Life a XIII. kerület magas presztízsű, dinamikusan fejlődő részén található, a pesti Duna-parttól pár perces sétára, harmonikus környezetben, tágas belső kerttel. Az itt lakók számára olyan élmények válhatnak a mindennapok részévé, mint egy kocogás a folyóparton, kajakozás a Dunán, vagy akár séta a vízparti naplementében!
 XIII. kerület, Cserhalom utca

 
 
ÚJ ÜTEM!
Terrace ResidenceNapfényes teraszok, elegáns otthonok Madárhegyen
Elegáns otthonok tágas és napfényes teraszokkal, panorámával, Újbuda újépítésű negyedében. Élvezze a kertvárosi, zöld környezetet, valamint az általa nyújtotta kikapcsolódási lehetőségeket, a friss levegőt, közel a belvároshoz, Újbuda dinamikusan fejlődő részén!
 XI. kerület, Medvetalp utca 7.

 
 
ELINDULT AZ ÉPÍTKEZÉS!
Thermal Zugló 3Aktív nyugalom a kertvárosban
Sportolási lehetőségek egész sora és számos wellness szolgáltatás is várja a szomszédos sportközpontban és Paskál Gyógy- és Strandfürdőben. Patak-parti sétány, ősfás környezet, harmonikus kertvárosi hangulat, Pest legkeresettebb kertvárosi kerületében.
 XIV. kerület, Fischer I. u 119-121.

 
 
ELINDULT AZ ÉPÍTKEZÉS!
Young CityModern életre tervezve
A belvároshoz közel, mégis zöld környezetben, a XIII. kerület kiemelt részén. Multifunkcionális közösségi tér a földszinten, napozóterasz a tetőkertben, futópálya, szabadtéri edzőpark, gyerekbarát kialakítás. M3-as metro és az 1-es villamos néhány perc sétára.
XIII. kerület, Róbert Károly krt. 47.

 
Grand’OrExkluzív befektetés a pesti Sohóban
Belvárosi otthon vagy ideális befektetés a budapesti Soho nyüzsgő negyedében. A belváros kiváló tömegközlekedési és szolgáltatási környezetében, garantált bérbe adhatósággal.
VII. kerület, Nagydiófa utca 14.

 
 
ELINDULT AZ ÉPÍTKEZÉS!
Marina GardenAhol jó kikötni
A Marina parton, a XIII. kerület legmagasabb presztízsű részén, a Dunától néhány lépésre épülő prémium lakóparkban az otthonokat úgy alakítjuk ki, hogy a hétköznapok leginkább egy vakációhoz hasonlítsanak. A Marina Garden lakásai ideális választást jelentenek a családoknak és azoknak is, akik befektetési céllal vásárolnak lakóingatlant.
XIII. kerület, Meder utca 2-4.

 
 
ELINDULT AZ ÉPÍTKEZÉS!
Rózsa 55Okosotthonok az Andrássy út vonzásában
Otthonok az Andrássy út patinás környékén, a Diplomatanegyed határán 15 perc sétára a Városligettől. A belváros kiváló tömegközlekedési és szolgáltatási környezetében. Garantáltan bérbe adható lakások okosotthon kialakítással.
VI. kerület Rózsa utca 55.

 
 
ELINDULT AZ ÉPÍTKEZÉS!
Kapás 21Örök érték Buda szívében
A Kapás21 elegáns épülete Buda legkeresettebb negyedében, sétatávolságra a Duna-parttól, Millenáristól és az M2-es metro valamint a 4-6-os villamos állomásaitól, mégis csendes utcában található. Ideális otthon és befektetés. Okosotthon kialakítással.
II. kerület Kapás utca 21.

 
 
ELINDULT AZ ÉPÍTKEZÉS!
Corvin ÁtriumBudapest szívében, mindenhez közel
A nemzetközi nagydíjas Corvin Sétány következő lakóháza. Kiemelt belvárosi elhelyezkedés, teljes körű szolgáltatási környezet, zöld, modern tájépítész által tervezett sétány. Ideális belvárosi otthon, mely egyben kiváló befektetés. Okosotthon kialakítással.
VIII. kerület, Corvin Sétány 6-8.