Modernkulcsrakeszhaz.hu - teljes körű generálkivitelezés, modern és kulcsrakész házak építése

Modern kulcsrakész házak.    generálkivitelezés, házépítés, családi ház építés, ikerház építés, sorház építés, társasház építés

Rólunk / termékeink - szolgáltatási köreink

Cégünk 10 éve szakképzett, tapasztalt, állandó csapattal épít kulcsrakész házakat, teljes körű generálkivitelezéssel állunk rendelkezésre a megrendelőink számára.
Teljesen egyedi elképzeléseket is meg tudunk valósítani, legyen akár mediterrán ház, modern ház, minimál ház egészen a luxus kivitelig kulcsrakész állapotban. Segítünk akár a hely kiválasztásában, teljesen a tervezéstől a megvalósulásig, minőségi alapanyagokat biztosítunk a burkoló anyagoktól kezdve a szaniterek, belső ajtók, konyhabútorok, és egyéb más belső építészeti dolgok kiválasztásában, így levesszük azt a terhet az ön válláról, ami egy egyéni építkezésnél adódik. Legfőbb mércénk a minőség, melyben kiemeljük, hogy tíz éve ugyanazon a cégnév alatt építjük a házakat, ami a megrendelőink számára komoly garanciát biztosít, mivel a mai világban - különösen, ha egy házat szeretnénk építtetni - érdemes utánanézni, hogy kivel építtetjük azt a házat, illetve hogy milyen tapasztalattal, referenciával rendelkezik a ház építője. MI MINDEN HÁZAT ÚGY ÉPÍTÜNK AZ ÖN SZÁMÁRA, MINTHA MAGUNKNAK ÉPÍTENÉNK, MINTHA MI LAKNÁNK BENNE EGY ÉLETEN ÁT! Ezt az elégedett vevőink visszajelzései alapján is elmondhatjuk, Dunakeszin mintegy 60 család számára építettünk már otthont az egyszerű lakástól a luxus családi házig. Szakembereink közé tartoznak: tervező, lakberendező és belsőépítész, statikus, felelős műszaki vezető, illetve műszaki ellenőr, kőműves, villanyszerelő, víz-gáz-fűtésszerelő, lakatos, szobafestő, mázoló, tapétázó, hidegburkoló, melegburkoló, külső homlokzatszigetelő, asztalos, kertépítő. Ha ön nem rendelkezik az ingatlan teljes vételárával, lehetőség van arra is, hogy mi megvásároljuk az ön által kiválasztott telket, amire  szeretne egy  családi házat, vagy éppen egy ikerházat , aminek ha kell a későbbiekben a másik felét majd mi értékesítjük, Segítünk a tervezésben és a belső építészetben is, profi tervezőink 3D-s látványterveket készítenek önnek. Reméljük sikerült kedvet csinálni önnek a ház építéshez, valamint felkelteni érdeklődését!

Térkép

-