Ceresit

építőanyag gyártó, építőanyag gyártás, segédanyag, burkolás, hidegburkolás, csemperagasztó, fugázó, aljatkiegyenlítő, vízszigetelés, glett, vakolat, szilikon, tömítő, melegburkolás, parkettaragasztó, Ceresit, Cimsec, Thomsit    vakolat, vízszigetelés, építőanyag gyártás, burkolás, csemperagasztó, fúgázó, hidegburkolás, melegburkolás, segédanyag, glett, építőanyag gyártó, aljatkiegyenlítő, szilikon, tömítő, parkettaragasztó, Ceresit, Cimsec, Thomsit

Rólunk / termékeink - szolgáltatási köreink

A Henkel Magyarország Kft. a bécsi székhelyű közép-kelet-európai regionális vállalat, a Henkel Central and Eastern Europe százszázalékos leányvállalata. Központja Budapesten működik. A cég két telephelyen folytat termelést: Környén ragasztóanyagok, Körösladányban pedig mosó- és háztartási tisztítószerek gyártása folyik. Az építőipari termékek területén Ceresit márkanév alatt megbízható rendszermegoldásokat kínál a hidegburkolás, a vízszigetelés és a hőszigetelés terén. A Henkel termékválasztéka rendkívül sokrétű, emellett a környezettudatosságra és az innovatív termékek kifejlesztésére jelentős hangsúlyt fektet.

A Henkel Ceresit hidegburkolati termékcsaládja, a teljes technológia minden alkotórészét kínálja az alapozástól, az aljzatkiegyenlítésen, a burkolatragasztáson át, a befejező fugázásig. Vizes helyiségekben kenhető szigetelés, rugalmas szigetelő szalagok, és penészálló tömítőanyagok biztosítják a szakszerű és tartós megoldást.

Crosslinkek:

www.ceresit.hu

www.cimsec.hu

www.thomsit.hu

Térkép

-